Okulumuz Hakkında

Zübeyde Hanım Anaokulu
Karşıyaka Mah. Bahçe Sok. No43 Nizip/ Gaziantep
342 518 26 76
yok
https://zbeydehanmanaokulunizip.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Zübeyde Hanım Anaokulumu’nun vizyonu; çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.

MİSYON

Zübeyde Hanım Anaokulu’ nun misyonu; öğrencilerin, bilgiyi ezbere dayalı olarak değil, araştırarak, sorgulayarak, gözlemleyerek, yaparak ve yaşayarak edinmesini sağlamaktır. Öz disiplini ve benlik saygısı gelişmiş, yaşantı zenginliği ve farkındalık düzeyi yüksek, paylaşımcı, kendini ifade edebilen, sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının haklarına saygı gösteren,milli ve manevi değerleri benimseyen, gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı, evrensel değerleri içselleştirebilen, doğayı koruyan bireyler yetiştirmektir. Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, milli ve manevi değerleri önemseyen, dünyada en gelişmiş eğitim sistemlerini uygulayan bir kurumdur.

BAŞARILAR

Öğretmen :8
Öğrenci :198
Derslik :7
Oyun Odası :1
Kütüphane Kitap Sayısı :100
Yemekhane :2
Öğretim Şekli :Normal Öğretim

Öğretim Şekli

Normal Öğretim

Ders Başlama ve Bitiş

Okulumuzda normal öğretim yapılmaktadır. Çalışma saatlerimiz 09:00-14:00 ´dır.

YABANCIDIL

Isınma Şekli

KÖMÜR

Servis Bilgisi

Bağlantı

ADSL

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Okulumuz ilçe merkezinde Karşıyaka Mahallesindedir. İle uzaklığı 40 km´dir. Okulumuz 2016 yılı itibariyle doğu hizmeti kapsamına alınmıştır hizmet puanı 16 hizmet yılı 6 yıldır

Yerleşim Yeri Bilgisi

Karşıyaka Mah. Bahçe Sok. No:43 Gaziantep/Nizip

Kontenjan Bilgileri

7

Sportif Etkinlikler

Sportif etkinlikler kapsamında okulumuzun bahçesini çocuklarımız için eğlenceli ve Öğreticici sportif faaliyetler kapsamında okul yönetici ve öğretmenlerimizle bahçe zemin figürleri çizilmiştir.

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

eTwinnig "Her Ses Bir Nefes" projesi,´´Çoçuklarımı Seviyorum Okulumu Boyuyorum ´´ projesi Çocuklarımıza sağlıklı beslenme bilinci kazandırmak amacıyla okul yönetimi ve öğretmenlerimizle okul yemekhane ve koridor sağlıklı besin resimleri yapılmiştır . Tema Vakfıyla çocuklarımıza doğru çevre ve doğa bilinci kazandırmak , doğayı ve hayvanları seven koruyan nesiller yetişmek amacıyla ´´Yavru Tema´´ projesi Uygulanmıştır